Werkwijze & Tarieven

Gratis intake en bespreking plan van aanpak

Onze intake voor bijles- en coaching sessies zijn altijd gratis. Tijdens de intake zullen we samen in kaart brengen waar uw behoeftes liggen. Op grond daarvan stellen we een plan van aanpak op en wordt besproken hoe wij samen te werk zullen gaan. Onze visie is om de mensen zo snel en zo goed mogelijk te begeleiden om op eigen kracht te functioneren.

Wachttijden

In verband met drukte is er sprake van enkele weken wachttijd. Neem contact op voor meer informatie.

Werkwijze

Om de kwaliteit en continuïteit te kunnen garanderen proberen we zoveel mogelijk met vaste slots te werken. Zo weet u dat u ulke week op een vast tijdstip een sessie hebt. Bij verhindering gaan we er van uit dat een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren opgezegd of verplaatst wordt. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen waarbij je pas op de dag zelf merkt dat je verhinderd bent, bijvoorbeeld ziek wakker worden of bepaalde andere omstandigheden die pas op die dag plaats vinden. Elke keer dat dit gebeurt, is er een benadeelde cliënt in de wachtrij die liever wel gebruik had willen maken van de vrij gekomen slot. Indien dit echter te vaak gebeurt, zijn wij daarom genoodzaakt uw slot open te stellen aan de eerstvolgende cliënt in de wachtrij.

Les- en consultancyvormen

Consultancy en bijlessen worden individueel of in groepjes gegeven. In beide gevallen is er de keuze om dit digitaal, op locatie bij ons of op locatie bij de cliënt te doen. Om de efficiëntie te kunnen waarborgen worden groepjes van maximaal 3 mensen gevormd. U kunt volledig zelf besluiten om een les te nemen wanneer u dat nodig heeft. U zit bij ons ook nooit vast een abonnement. Het wordt wel aangeraden om een schema voor de lessen aan te houden.

  • Digitaal online via Microsoft Teams (eventueel ook Zoom of Google Meet). Dankzij een digitaal whiteboard en een professionele tekentablet waarover wij beschikken doen de online lessen niet onder aan fysiek onderwijs. Digitaal les is tevens onze meest gekozen optie.
  • Bij ons op locatie
  • Aan huis binnen een straal van maximaal 50 km (er gelden voorrijkosten, zie hieronder)

Tarieven bijles / consultancy

IntakegesprekVrijblijvend en gratis
Individueel of in groepen€ 90,00 per les*
Online€ 90,00 per les*
Aan huis€ 90,00 per les* + voorrijkosten

*De lessen duren 50 minuten

Tarieven Voorrijkosten

Voor de tijd en kosten die we onderweg kwijt zijn wordt er een vergoeding van € 0,40 per gereden kilometer in rekening gebracht. Om de afstand te bepalen gebruiken wij de snelste route optie van de Google Maps routeplanner. Als u dus op een afstand van 3,5 km zou wonen dan betaalt u bijvoorbeeld 3,5 km * 2 * 0,40 per/km = € 2,80.