Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Onze eerste intake voor bijles- en coaching sessies zijn altijd gratis. Tijdens deze sessie zullen we samen in kaart brengen waar het probleem aan ligt. Op grond daarvan stellen we dan een plan van aanpak op en wordt besproken hoe wij samen te werk zullen gaan. Onze visie is om de mensen zo snel en zo goed mogelijk te begeleiden om op eigen kracht te functioneren.

Hoe wij succes willen bereiken

Les- en consultancyvormen

Consultancy en bijlessen worden individueel of in groepjes gegeven. In beide gevallen is er de keuze om dit digitaal, op locatie bij ons of op locatie bij de cliënt te doen. Om de efficiëntie te kunnen waarborgen worden groepjes van maximaal 3 mensen gevormd. U kunt volledig zelf besluiten om een les te nemen wanneer u dat nodig heeft. U zit bij ons ook nooit vast een abonnement. Het wordt wel aangeraden om een schema voor de lessen aan te houden.

  • Digitaal online via Microsoft Teams of Google Meet. Dankzij een digitaal whiteboard en een professionele tekentablet waarover wij beschikken doen de online lessen niet onder aan fysiek onderwijs. Digitaal les is tevens onze meest gekozen optie.
  • Bij ons op locatie
  • Aan huis binnen een straal van maximaal 30 km (er gelden voorrijkosten, zie hieronder)

Tarieven bijles / consultancy voor niet studenten

IntakegesprekVrijblijvend en gratis
Individueel of in groepen€ 80,00 per les*
Online€ 80,00 per les*
Aan huis€ 80,00 per les* + voorrijkosten

*De lessen duren 50 minuten

Tarieven Voorrijkosten

Voor de tijd en kosten die we onderweg kwijt zijn wordt er een vergoeding van € 0,40 per gereden kilometer in rekening gebracht. Om de afstand te bepalen gebruiken wij de snelste route optie van de Google Maps routeplanner. Als u dus op een afstand van 3,5 km zou wonen dan betaalt u bijvoorbeeld 3,5 km * 2 * 0,40 per/km = € 2,80.