Werkwijze & Tarieven

Gratis intake en bespreking plan van aanpak

Onze intake voor bijles- en coaching sessies zijn altijd gratis. Tijdens de intake brengen we samen in kaart waar uw behoeftes liggen. Op grond daarvan stellen we een plan van aanpak op en wordt besproken hoe wij samen te werk zullen gaan.

Wachttijden

Bij ons kunt u volledig zelf besluiten om een les te nemen wanneer u dat nodig heeft. Houdt er bij het plannen echter wel rekening mee dat er in verband met drukte sprake is van enkele weken wachttijd. Daarom is het vaak nodig om vooruit te plannen.

Werkwijze

Om de kwaliteit en continuïteit te kunnen garanderen en om benadeling van cliënten in de wachtrij te voorkomen, is het verplicht bij verhindering een afspraak uiterlijk 48 uur van te voren te verplaatsen of te annuleren. Zo kunnen wij uw slot tijdig open stellen voor de eerstvolgende cliënt in de wachtrij.

Les- en consultancyvormen

Consultancy en bijlessen worden individueel gegeven. In beide gevallen gebeurt dit in principe online digitaal via Microsoft Teams (eventueel ook Zoom of Google Meet). Dankzij een digitaal whiteboard en een professionele tekentablet waarover wij beschikken doen de online lessen niet onder aan fysiek onderwijs en is vaak zelfs beter dan fysiek onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan informatica lessen waarbij er gebruik gemaakt wordt van screenshare.

Het is voor sommige lessen ook mogelijk om bij ons op locatie te komen. Aangezien wij met een team van alleen de beste specialisten willen werken, zijn niet alle docenten woonachtig in de buurt van ons hoofdkantoor. Sommige van onze docenten leven zelfs in het buitenland.

Tarieven bijles / consultancy

IntakegesprekVrijblijvend en gratis
Online€ 95,00 per les*
Op locatie indien mogelijk€ 95,00 per les*

*De lessen duren 50 minuten