Over Ons

Fatih – Eigenaar en Oprichter:

Pasfoto Fatih Han Çağlayan

Fatih is een gedreven senior software engineer met ruime ervaring opgedaan bij gerenommeerde internationale bedrijven. Zijn expertise omvat o.a. C/C++, Python, Java, verschillende scripttalen, CI/CD DevOps, Embedded Systems, Linux, Docker en Cloud. Hij heeft een BSc (cum laude en honors program) en MSc (enige ambassadeur bij Tokyo Institute of Technology met volledige beurs) van de Technische Universiteit Delft. Als actief lid van de C and Systems Programmers Association profiteert Fatih van verschillende mentoringprogramma’s en communities. Hij streeft actief naar professionele ontwikkeling door regelmatig C++ conferenties bij te wonen, literatuur te lezen en in contact te komen met topexperts in zijn veld. Naast zijn hoofdwerkzaamheden is Fatih gediplomeerd (BDB, BKE) universitair docent en biedt hij gastcolleges, cursussen, mentoring en consultancy services aan via zijn eigen merken cppmentor.com en hfc-coaching.nl.

Fatih gaf al sinds de middelbare school bijles en tijdens zijn studie heeft hij cursussen voor remedial teaching gedaan. Zodoende heeft hij veel leerlingen en studenten met een functiebeperking via PGB begeleiding geholpen. Sinds zijn afstuderen en daarmee het begeven in het bedrijfsleven had hij steeds meer de behoefte om als vanouds zijn kennis te delen. Engineering was voor hem niet compleet zonder dat hij zijn kennis met de aankomende generatie kon delen. Dat heeft hem onder andere ertoe geleid dit bedrijf op te zetten.

U kunt mij tevens op LinkedIn vinden.

Team van specialisten

Wij hebben bij HFC Coaching een team van specialisten per vakgebied. De specialisten zijn minimaal op Master of Science of gelijkwaardig niveau geschoold en hebben tevens minimaal 10 jaar werkervaring in hun eigen vakgebied. Zo weet u zeker dat u op de juiste manier door de juiste specialist geholpen wordt.